piatok 28. júna 2013

ARGANOVÝ OLEJ - prirodzene krásne vlasy

Arganový olej je prírodný prostriedok poskytujúci výživu vašim vlasom. Obsahuje vysoký podiel vitamínu E, ktorý je pre zdravie a vitalitu vlasov nenahraditeľný.

Mnohé z vás sa aplikácii olejov na vlasy vyhýbate, pretože vlasy môžu ostať mastné a zlepené. K tomuto však môže dôjsť len pri nesprávnej aplikácii arganového oleja, preto v tomto článku uvediem niekoľko spôsobov ako aplikovať arganový olej tak, aby vaše vlasy ostali krásne a lesklé a poskytli ste im správnu výživu.
  • Votrite si malé množstvo oleja (1-2 kvapky) do vlasov po umytí, olej pred aplikáciou najskôr zahrejte v dlaniach. Vlasy si upravte ako obvykle. Vlasy môžu vyzerať mastne len pri použití neprimerane veľkého množstva oleja.
  • Pokiaľ chcete dosiahnuť maximálny účinok, doprajte si raz alebo dvakrát týždenne zábal. Naneste dostatočné množstvo oleja (približne pol čajovej lyžičky) na umyté vlasy, zabaľte si vlasy do uteráka a nechajte olej pôsobiť celú noc. Ráno vlasy umyte bežným spôsobom.


  • Najúčinnejší spôsob aplikácie arganového oleja je priamo ho vmasírovať do pokožky na hlave. Malé množstvo oleja (približne jednu polievkovú lyžicu) masírujte bruškami prstov (nie nechtami) niekoľko minút, aby sa pokožka dobre prekrvila. Nechajte olej pôsobiť 1-2 hodiny a potom ich umyte obvyklým spôsobom. Ideálne je nechať olej pôsobiť cez noc a vlasy si umyť až ráno. Tento spôsob odporúčam používať 1-2x do týždňa. S výsledkom budete určite spokojné pretože vaše vlasy sa rozžiaria, budú zdravé a aj ich úprava bude jednoduchšia.
Aj napriek tomu, že arganový olej sa dá ľahko vyprať, odporúčam chrániť povlečenie vášho vankúša a položiť si naň uterák.




Vaša Eňa




Máte ďalšie otázky? Napíšte mi ich alebo pridajte komentár.

Zdroje obrázkov:
pinterest
pinterest
school-of-wizards
Tumblr


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More